Un alt fel de business lounge

Zilele trecute am avut ocazia sa organizez un business lounge in cadrul unui eveniment structurat de JCI Iasi. M-am gandit sa fie ceva deosebit. Participantii pot spune daca am reusit.

Astfel, in data de 5 martie, JCI Iasi in colaborare cu Iasinet.ro a organizat un Business Networking Event la Hotel Ramada. Un eveniment reusit, la care am participat si eu. O ocazie deosebita de a cunoaste oameni de calitate. Oportunitati noi in vremuri de criza.

Dupa acest eveniment, participantii au urcat in autocar pentru o iesire „giosaneasca”. Locatia este deosebita: crama manastirii Cetatuia, un loc necunoscut si totodata aparte.
Aici am pregatt un meniu deosebit: branzeturi Camembert si Brie, combinate cu pesmeti marinaresti si asezonate cu mere proaspete. Toate acestea combinate cu vin liturgic, oferit de Manastire.

Atmosfera a fost placuta si relaxanta. S-a relationat mult. Si pentru ca o imagine face mai mult decat o mie de cuvinte, atasez cateva fotografii de la fata locului.

[singlepic=129,320,240,,center]

[singlepic=128,320,240,,center]

[singlepic=127,320,240,,center]

[singlepic=126,320,240,,center]

[singlepic=125,320,240,,center]

[singlepic=124,320,240,,center]

[singlepic=123,320,240,,center]

Am fost surprins sa aflu ca foarte multi din cei prezenti ma cunosteau. Multi participasera la concursurile giosanesti. Multi comentasera la articole postate. Multi vizitasera locurile giosanesti dupa ce le-au vazut scoase la lumina. Pana acum, pentru mine acestia erau nume in eter. Acum au fete, au hobby-uri, au povestiri foarte interesante. Iar eu am foarte multe de invatat de la fiecare din ei.

Am ramas impresionat. O dovada graitoare a faptului ca Lumea Mea e intr-adevar calda si primitoare. Si ca poate coagula energii pozitive.

Toate pentru un scop nobil.

6 thoughts on “Un alt fel de business lounge

  1. stii ce e ciudat? parca am fost si eu, dar sa mor daca ma vad pe undeva !! :))))

  2. Dragut si felicitari! Suna foarte apetisant ceea ce s-a intamplat acolo.. pacat ca nu am reusit sa ajung si la crama.. poate data viitoare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *