Un alt fel de business lounge

Zilele trecute am avut ocazia sa organizez un business lounge in cadrul unui eveniment structurat de JCI Iasi. M-am gandit sa fie ceva deosebit. Participantii pot spune daca am reusit.

Astfel, in data de 5 martie, JCI Iasi in colaborare cu Iasinet.ro a organizat un Business Networking Event la Hotel Ramada. Un eveniment reusit, la care am participat si eu. O ocazie deosebita de a cunoaste oameni de calitate. Oportunitati noi in vremuri de criza.

Dupa acest eveniment, participantii au urcat in autocar pentru o iesire „giosaneasca”. Locatia este deosebita: crama manastirii Cetatuia, un loc necunoscut si totodata aparte.
Aici am pregatt un meniu deosebit: branzeturi Camembert si Brie, combinate cu pesmeti marinaresti si asezonate cu mere proaspete. Toate acestea combinate cu vin liturgic, oferit de Manastire.

Atmosfera a fost placuta si relaxanta. S-a relationat mult. Si pentru ca o imagine face mai mult decat o mie de cuvinte, atasez cateva fotografii de la fata locului.

Am fost surprins sa aflu ca foarte multi din cei prezenti ma cunosteau. Multi participasera la concursurile giosanesti. Multi comentasera la articole postate. Multi vizitasera locurile giosanesti dupa ce le-au vazut scoase la lumina. Pana acum, pentru mine acestia erau nume in eter. Acum au fete, au hobby-uri, au povestiri foarte interesante. Iar eu am foarte multe de invatat de la fiecare din ei.

Am ramas impresionat. O dovada graitoare a faptului ca Lumea Mea e intr-adevar calda si primitoare. Si ca poate coagula energii pozitive.

Toate pentru un scop nobil.

6 comentarii la “Un alt fel de business lounge

  1. Dragut si felicitari! Suna foarte apetisant ceea ce s-a intamplat acolo.. pacat ca nu am reusit sa ajung si la crama.. poate data viitoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *