Un proiect pe sticla

In ultimele noua luni am manageriat un proiect care mi-a devenit de suflet. Un proiect al JCI Iasi, organizatie al carei membru fondator sunt.
.

Un proiect foarte complex. Un eveniment care a trebuit sa fie vandut si care si-a depasit targetele in toate aspectele (financiar, participanti, etc). Invitati din 12 orase. Am avut conferinte, networking, seri speciale, concursuri, si nu in ultimul rand distractie. Fotografii puteti vedea aici.

Toate acestea sunt meritul unei super echipe: Geo, Carmen, Laura, Andreia, Mariuca, Anca, Simona, T&T, Severin, Adrian, Gabi si Iulian. Fara ei nimic nu ar fi fost posibil. Bravo lor!

Ca o pre-incununare a succesului, am fost prezent la The Money Channel in emisiunea „Antreprenor”. Va redau mai jos inregistrarea:

Bravo JCI Iasi! Bravo JCI Romania! Excelsior!

6 thoughts on “Un proiect pe sticla

  1. Onoarea a fost de partea mea.
    Te admir pentru principiile tari pe care te bazezi.
    Imi doresc sa lucram din nou impreuna cat mai curand.

  2. Am povestit multor prieteni despre conferinta. Un eveniment reusit atat dpdv business, cat si pentru petreceri. Am avut parte de traininguri interesante, am degustat vinuri si bunatati cu specific (seara Clujului a fost extraordinara), toate astea in prezenta unor oameni cu care poti face afaceri, dar poti sta si la povesti.

    Felicitari atat tie Mircea, cat si intregii echipe pentru munca pe care ati depus-o si pasiunea voastra pentru detalii. Sunt norocos pentru ca va cunosc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *